Duo rolgordijn uit Limburg

De kwaliteit van Nederlandse duo rolgordijnen

Als je het woord duo rolgordijn intikt bij google, kom je maar liefst 244.000 pagina’s tegen.  Dat betekent dat je als consument nogal tegen een woud van websites aanloopt. Om dan een goede keuze te maken valt niet mee. Tik je het woord ‘duo rolgordijn Limburg’in, dan is dit aantal aal gedaald naar 108.000 pagina’s. Het zou zomaar kunnen dat google je dan de suggestie  ‘duorolgordijn Weert’ laat zien . Want in Weert zit een Nederlandse fabrikant van duo rolgordijnen.

  Bron: Duorolgordijn.eu

Productie op maat

Een duo rolgordijn kan het best op maat worden besteld. Je kunt ze dan ook o patroon laten maken zoals op bovenstaande foto. De stroken lopen dan allemaal keurig door. Dit gaat met kant en klaar verpakte rolgordijnen nooit lukken en dat is erg jammer. Het strakke en rustgevende effect gaat dan verloren.  Het grote voordeel van maatwerk is natuurlijk ook dat je zelf kunt bepalen hoe een duo rolgordijn er uit ziet.  Dit is niet alleen kiezen uit een groot aantal stoffen.  Bij maatwerk hoeft niets standaard te zijn. Denk hierbij ook aan de keuze van van koof en de rand, de kleur van de ketting en een sluitpunt.  Het sluitpunt kiezen houdt in dat het gordijn bij aankomst op de vensterbank de banen gesloten overlappend heeft.

Elektrische rolgordijnen

Domotica in huis is hot.  Het overal ter wereld kunnen bedienen en timer gestuurd maken van rolgordijnen vanaf je smartphone is wel erg luxe. Toch is dit een trend die snel aan terrein wint.  In Nederland timmert Brel motors flink aan de weg.

Met enkele goede oplossingen kun je een duo rolgordijn op allerlei mogelijke wijzen bedienen, tot en met spraakbesturing toe.

Samen met Brel heeft Hewo Raamdecoratie in Weert een gouden combinatie in handen. De motoren zijn compatible te maken met diverse bestaande merken domotica, maar je schaft ook heel eenvoudig een mini domotica systeem aan in de vorm van een smart box die je zó in het stopcontact steekt.

Zo wordt een duo rolgordijn welk heel luxe.