Geen schoenen meer. Sudouest.nl richt zich op wonen in het zuidoosten van Nederland

Het is gedaan met de pumps, de van haren schoenen op deze site.  Wonen in het zuidoosten wordt het nieuwe thema van Sudouest.nl

Dit wordt voortaan een woonsite voor het zuid oosten van Nederland. Je leest vaak over sites met een hoge google positie die plotseling allerlei mode artikelen gaan verkopen. Het zou met deze site zomaar gebeurd kunnen zijn.  Dit domein is recent gekocht en biedt voortaan informatie over hoe je je huis leuker kunt maken. We gaan hier niets meer verkopen, maar willen je inspireren met leuke tips over bouwen, verbouwen en interieur. De komende weken krijgt dit allemaal langzaam zijn beslag. Welkom op deze site.

woon-decoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.